Wie zijn onze klanten

Met betrekking tot de branche maken wij geen enkele uitsluiting, met uitzondering wellicht van de agrarische sector met zijn geheel eigen regelgeving. Wat betreft omvang moeten wij ons slechts logistieke beperkingen opleggen voor grote klanten, met bijvoorbeeld veel werknemers.
In de praktijk betekent dit dat we het gehele midden- en klein bedrijf, inclusief de vrije beroepsbeoefenaren, van een adequate dienst verlening kunnen voorzien. Ook de juridische vorm geeft voor ons geen belemmering. Eenmanszaken, vennootschappen onder firma, man-vrouw firma's, besloten vennootschappen, naamloze vennootschappen, voor ons geen probleem. Wij zullen zelfs steeds evaleuren wat voor u de beste rechtsvorm is rekening houden met altijd doorgaande ontwikkeling op fiscaal, financieel en juridisch gebied.

Gezien onze eigen ervaring geven wij speciale aandacht aan starters, hoe bescheiden van omvang ook. Ook het begeleiden van het opzetten van nieuwe activiteiten heeft onze speciale interesse. Startende ondernemers hebben in het begin vaak behoefte aan extra ondersteuning.

Wat zijn de kosten

Als uitgangspunt geldt uren maal tarief. Vaak zal echter vooraf inzichtelijk zijn wat de jaarlijkse werkzaamheden zijn die we voor u kunnen verrichten. In dat geval is het prettig een vast jaarbedrag overeen te komen. Alleen eenmalige of bijzondere werkzaamheden worden dan berekend tegen uren maal tarief. Echter nooit zonder vooraf een indicatie te geven.
Ongetwijfeld zijn onze tarieven geen prijsbrekers. Dat willen wij ook niet. Voorop staat kwaliteit, met de overtuiging dat u best bereid bent hiervoor een redelijke vergoeding te betalen. Wanneer u toch eens specifiek naar de kosten wilt kijken, en dat mag natuurlijk best, dan komen wij in vergelijking met tarieven van grotere kantoren aanmerkelijk gunstiger uit.

laatste nieuws